Kom i kontakt med mig!

08-591 231 50

info@steningevik.se

Lämna ditt namn och telefonnummer så
ringer jag upp dig. Eller ring eller maila mig.
  Jobba hos oss

  Vi söker nya
  medarbetare

  Kom och gör oss sällskap

  Här finner ni lediga jobb

  För att trivas hos oss är det bra att veta ett par saker. Vi är ledande i mötesbranschen på grund av att vi ger våra gäster exceptionell service, ett riktigt bra möte och en härlig helhetsupplevelse. Vårt uppdrag är att se till gästernas bästa och leverera ett högkvalitativt konferensevenemang. Detta gör vi genom att ha motiverad och kunnig personal som får ett stort förtroende i sina arbetsuppgifter samtidigt som vi jobbar nära varandra i ett glatt och positivt team. Till vårt team söker vi personer som vill utveckla och utvecklas med oss. Vi har höga ambitioner och vi förväntar oss det samma av alla som arbetar hos oss.

   

  Så om du är en utåtriktad, lyhörd, lösningsorienterad, noggrann och prestigelös person, som har en glad och positiv attityd och trivs och sporras av att jobba i team, samt älskar att ge fantastisk service så kommer Nova Park och Steningevik att vara den perfekta arbetsplatsen för dig.

   

  Med ett framgångsrikt och stabilt företag i ryggen och en organisation där det finns erfarenhet, trygghet, kunskap och driv, finns alla förutsättningar för att vi tillsammans får dig att prestera och utveckla dig till ditt allra bästa.

   

  Nedan hittar du de tjänster vi söker just nu men vi letar alltid efter personer med rätt attityd på både Nova Park och Steningevik. Så om vi är rätt företag för dig och du är rätt nästa medarbetare för oss skicka in din cv till oss. Om det inte är dig. vi söker så kanske det är någon du känner. Dela gärna!

  Nova Park
  IACC
  Green Key
  StaySafe
  Funäs ski lodge
  BOKA KONFERENS RING UPP MIG
  säkra konferenshotell