I sommar erbjuder vi en unik möjlighet att ta med nära och kära till Steningevik. Njut av fantastisk mat, en drink på verandan med utsikt över Mälaren, ta ett dopp från vår brygga och somna sen gott i sköna sängar. 

Här finns så mycket att se och uppleva –strosa i vår lummiga trädgård, ta en promenad i slottsparken, shoppa på Steningeladan, vandra, cykla, spela boule och golfa med mycket mera.

Restaurang och hotell sommaröppnar 2 juli och har öppet till 8 augusti.

Boka vårt paket ”Sommar på Steningevik” och garantera din plats i restaurangen och njut av vår fantastiska sommarmeny tillsammans med din övernattning.

För familjebokningar med barn ring +46 (0) 8-591 231 50

Boka "Sommar på Steningevik"

Våra Logirum

Bo bekvämt i ett av våra 61 personliga och välutrustade rum. I våra rum finner du det du behöver för att koppla av innan det är dags att sova för natten. Den sköna sängen är nybäddad och det finns ett urval av kuddar för din komforts skull.

Våra rum är fördelade på tre vikar – Skogsvik, Ängsvik och Sandvik – samt den nybyggda Villan. Alla rum ligger på bekvämt gångavstånd, max två korta minuter från receptionen och matsalen. Rummen är nyrenoverade, rymliga och hemtrevliga.

Våra logirum har allt du behöver. I badrummet finns de produkter du kan behöva samt en skön badrock och tofflor. Gör en god kopp kaffe/te eller choklad, vattenkokaren står redo, och självklart finns både hårtork och strykjärn. Om du saknar något – säg till oss så fixar vi det!

Med snabbt, säkert och fritt Wifi på alla våra rum får du kontakt med omvärlden när du önskar.

Boka Logirum

Deluxe Sjöutsikt

Våra Deluxe-rum har en 180 cm bred säng som. Rummen är 22m2, moderna och välutrustade med AC samt sjöutsikt.

Rum Superior Villan

Deluxe

Våra Deluxe-rum har en 180 cm bred säng. Rummen är 22m2, moderna och välutrustade och alla har AC.

Hotellrum på Steningevik

Superior

Våra Superior-rum har en 180 cm bred säng som också kan delas i två 90 cm. Rummen är nyrenoverade och väl tilltagna med sina 18 m2.

Enkelrum Sandvik

Classic

Våra Classic-rum har en 105 cm bred säng och är 17-18 m2 stora. Flera har sjöutsikt. Två av våra rum är tillgänglighetsanpassade.

Middag

Sommarrestaurang

Vår sommarrestaurang har öppet 17-22 onsdag till lördag från vecka 26 till vecka 31.

Sommarmenyn kommer läggas upp inom kort. Menyn är anpassad för härligt soliga dagar på terrassen med samma höga kvalitét som Steningeviks mat är känt för.

Menyn består av tre förrätter och tre varmrätter med ett vegetariskt-, fisk-, köttalternativ för både för- och varmrätt. Menyn avslutas med tre somriga efterrätter. Givetvis finns även barnmeny att boka på plats.

Sommarrestaurangen är öppen för alla med förtur för boende gäster och med en platsgaranti för paketet ”Sommar på Steningevik”. Menyn kan bokas som ett paket med boende och förutom ett fördelaktigt pris på menyn ingår då även en fördrink och en amusé.

Bordsbokningen öppnar en vecka innan.

Boka bord!

Golf i sommar

Steningeviks Golfpaket

Boka vårt golfpaket och spela en fin runda på Masterbanan, Arlandastad golf, rankad som en av Sveriges bästa.

När du bokar Golfpaketet på Steningevik får du förtur på green fee tiderna som släpps fem dagar i förväg.

Förutom green fee för en dag på golfbanan ingår det en trerätters sommarmeny med fördrink och amuse med övernattning och frukost på härliga Steningevik.

Boka Golfpaketet

Aktiviteter

Att göra

Det finns mycket att göra under din vistelse på Steningevik. Förutom att lata sig och ta ett dopp från vår brygga, finns även en sandstrand tvärs över viken, 15 minuters promenad bort. Yogamattor finns att låna för en lugn stund i gröngräset, boulebanan är nykrattad och olika trädgårdsspel finns att hämta i vår reception.

Granne med Steningevik ligger Steninge Slott där ni kan promenera i slottsparken, besöka Stenladan för fika eller lunch och shoppa på ett flertal olika heminredningsbutiker.

Det går flera vandringsleder och promenadstråk förbi Steningevik och inom 10-15 minuters bilväg finns flera olika golf- och padelbanor. Sigtuna stad har en helt ny äventyrsbana för minigolf vid strandpromenaden och strax norrut, vid Sigtuna stadsängar, ligger den nyetablerade mountainbikebanan med cykling för alla nivåer -proffs, motionärer och familjer. Vid The Cabel Park, Arlanda kan ni åka vattenskidor och wakeboard.

Vill du göra ett dagsbesök i Sigtuna, paddla kajak eller någon annan aktivitet så hjälper vi gärna till att ge dig information om var du kan boka det.

När solen sen börjar gå ner så ses vi på terrassen för en somrig drink innan middagen.

Steninge Slottsby

Steninge slottsby ligger vackert på Steninge slotts ägor med Mälaren som fond. Här samsas heminredning med kultur och restaurangverksamhet i en unik historisk miljö. Ta en promenad i slottsparken, njuta av en god lunch och shoppa i den vackra stenladugården.

Steninge Slottsby

Kajak

Vad är härligare än att paddla kajak på mälarens spegelblanka vatten? Vi erbjuder hyra av kajak via Aktivitetsteamet under sommaren. Hyr ett par timmar upp till hel dag. Prata med oss i receptionen så hjälper vi dig.

Aktivitetsteamet

Vandring

I Sigtuna och Steninge finns vacker och omväxlande natur med många vandringsleder och promenadstråk. Upplandsleden 500 km, Ingegerdsleden 110 km och Steningedalsleden 7,5 km passerar alla förbi Steningevik.

Vandringsleder

Padel

Det finns flera padelbanor i närheten. WE erbjuder banor både i Sigtuna och i Arlandastad. Eller varför inte prova helt nybyggda banorna på Scandinavian EXPO hos Every Padel Arlanda.

WE Padel

Välkommen till Steningevik