EN MINDRE KONFERENS FÖR DET LILLA FÖRETAGET

En mindre konferens för det lilla företaget

En konferens är lika viktig för alla företag, stora som små. När medarbetarna får komma bort från sin vanliga miljö väcks nya idéer och lösningar på envisa problem. Miljöombyte, omväxling och roliga aktiviteter tillsammans ger helt enkelt ny energi till arbetsplatsen. Här har vi sammanställt några punkter som är extra bra för små företag att tänka på när det är dags för konferens.

Konferensen är lika viktig för små företag

Vanligtvis behöver många småföretagare tänka mer på kostnader och risken att något ska dra i väg och bli för dyrt. Men oron behöver inte förverkligas! Med fastställd budget, god planering och en smart plan kan en konferens få lika bra effekt oavsett pris.

Det finns faktiskt många fördelar med att arrangera konferenser som mindre företag. Medarbetare som kanske glöms bort när det stora företaget ska planera konferens, får som en del av familjen i småföretaget vara med och påverka er konferens från början. När alla får bidra till hur konferensen utformas skapas en positiv förväntan, och chansen är stor att det blir riktigt lyckad för alla.

Valet av konferensanläggning

För att hålla sig inom budgeten är ert val av plats en viktig del. Det är lätt att lockas av det billigare alternativet att träffas som vanligt på kontoret eller arbetsplatsen, men glöm inte värdet av miljöombyte! En konferens ska vara en mötesplats i en behaglig miljö som ni inte är vana vid, och det finns ofta många passande destinationer i närområdet. Inte minst är det väsentligt att ni väljer en plats där allt ni behöver finns att tillgå – mat, logi, mötesrum och spännande aktiviteter. Genom att köpa ett konferenspaket på anläggningen så kan ni både få ett fast pris och hjälp med att tillgodose just ditt företags behov och önskemål. Att ha allt på samma plats drar dessutom ner på reskostnader!

Vi på Steningevik hjälper dig gärna med att hitta det perfekta konferenspaketet för ditt småföretag, utan dolda kostnader. Vår konferensanläggning ligger i perfekt läge mellan Stockholm och Uppsala, mitt i naturen men bara 8 minuter från Arlanda. Hos oss hittar du givande aktiviteter, rätt konferenslokaler och fantastiskt god mat.

Välkommen att kontakta oss för att få veta mer!

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka Konferens Kontakta oss