Frågor & Svar

Här svarar vi på de mest
förekommande frågorna

Våra besökares vanligaste frågor

Här följer de vanligaste frågorna vi får av våra besökare


Skulle du inte hitta svaret på din fråga här, är du varmt välkommen att höra av dig på telefon eller via mail.

Hotellinfo

Kan privata gäster äta och bo på Steningevik?

Vi är i första hand en mötesanläggning men i mån av plats så tar vi gärna emot privata gäster. Ring eller skicka ett mail med en förfrågan så svarar vi dig omgående.

Var parkerar jag bilen?

Vi har två parkeringar på Steningevik och det är tydligt skyltat när du kommer till oss. Har du elbil så finns speciella platser med laddstation. Kom tillreceptionen så anvisar vi dig till rätt plats.

Kan jag ladda min elbil hos er?

Ja, du kan ladda din bil här hos oss mot en avgift. Parkera på avsedd plats och meddela i receptionen att du vill ladda.

Vad kan man göra på kvällarna?

Vi har stora sällskapsytor med öppen spis där du hittar biljard, dart och en bar som är öppen hela kvällen. Vår relax är öppen för alla och här finns en herr- och dambastu, en liten pool och sittgrupper för avkoppling. Sommartid kan man sitta på vår uteplats och titta ut över sjön och kanske ta ett bad från vår brygga. Vintertid håller vi en vak öppen för dig som gillar vinterbad.

Kan man få hjälp med utskrifter och kopior?

Naturligtvis hjälper vi dig med utskrifter och kopior. Vi har även en gästdator med skrivare om du vill skriva ut något själv.

Har ni WiFi?

Ja, vi har gratis WiFi på hela Steningevik och lösenord får du vid ankomst.

Finns det löpspår?

Vi har några löpslingor av olika längd i naturen runt Steningevik. I receptionen finns kartor och vi lånar även ut reflexvästar och pannlampa om det skulle behövas.

Har ni ett gym?

Det har vi tyvärr inte. Det finns flera olika gymkedjor i närområdet. Kontakta receptionen för mer information.

Får jag ta emot besök på rummet?

Av säkerhetsskäl behöver alla gäster som finns på anläggningen under kvälls- och nattetid vara registrerade hos oss. Kontakta receptionen för att anmäla gäst och få mer information vad som gäller för just ditt tillfälle.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka Konferens Kontakta oss