Säteriet

Säteriet

En avskild konferens

MÖTESPLATS UTÖVER DET VANLIGA

Säteriet är för dig som söker en avskild mötesplats med en kvalitetskänsla utöver det vanliga.

Det är en enastående mötesplats, designad utifrån tjugo års erfarenhet från Steningevik, en av Sveriges ledande konferensanläggningar.

Här har ni hela det vackra huset för er själva, med egen matsal, egen kock och en stor välskött trädgård med uteplatser och privat brygga. Konferensrummen är
topputrustade med allt som behövs för lyckade möten. Både gästrummen och sällskapsrummen är charmigt inredda med skön hemkänsla, precis som det anstår ett Säteri från 1800-talet. Och så finns vi där förstås, som uppmärksamt tar hand om varje detalj så att du kan fokusera på det du är här för – mötet.

AVSKILDHET

Dina villkor

På Säteriet kompromissar vi inte. Här konfererar ni ostört och exklusivt i ordets verkliga mening. Ni disponerar hela anläggningen för er själva, med egen personal som tar väl hand om er och ser till att allt flyter på som det ska. Den lummiga trädgården – med äppelträd, blomster, en enorm gräsmatta och skön utsikt över Mälaren – avgränsar er från omvärlden. Vi dukar upp frukost, lunch och middag i er egen matsal, så att ni kan tala ifred och planera tiden som ni önskar.

Mötesrum

Formella och informella

Varje rum i Säteriet är anpassat för möten. Slå er ner där det passar, när det passar. De tre konferensrummen är topputrustade med den senaste tekniken och god arbetsmiljö för långsittningar. Ni kan enkelt dela upp er i grupper och flytta runt mellan skinnfåtöljerna i biblioteket, långbordet i burspråket, sittgrupperna i sällskapsrummen eller de bekväma sofforna framför öppna spisen. Vill du gå undan för ett avskilt samtal har du hela trädgården till ditt förfogande.

Måltider

Egen kock

När du sätter dig till bords i Säteriets vackra matsal kan du förvänta dig en
upplevelse utöver det vanliga. Kockarna, tillagar måltiderna med största omsorg och vi serverar med finess. Vår filosofi är att
allt lagas från grunden, med de bästa råvarorna från de främsta leverantörerna och ett stort mått
kärlek. Våra kunniga sommelierer föreslår gärna passande viner och andra drycker som uppfyller alla smakriktningar.

Övernattning

En god natts sömn

På Säteriets övervåning finns två charmiga
minisviter, med fin utsikt över trädgården och Mälaren, och de 8 andra rummen på Säteriet har du i direkt anslutning till Säteriet.

Är ni i behov av fler rum finns 51 rum på Steningevik som är trivsamma, rymliga och vackert inredda. Oavsett var du sover ger det dig rofyllda lugn som bäddar för skön nedvarvning och en god natts sömn.
Här finns alla bekvämligheter du kan tänkas behöva när du är här – och lite till. Om du ändå saknar någonting, är det bara att säga till så ordnar vi det.

SVERIGES BÄSTA LÄGE

Med bara 8 minuter till Arlanda och 30 minuter till Stockholm har Säteriet det perfekta läget för ditt avskilda möte. Det går snabbt och enkelt att ta sig hit och allt finns på plats, så du behöver inte använda värdefull mötestid till resande eller onödigt spring. Utsikten vid Mälarens strand är magnifik, och den generösa trädgården i de vackra omgivningarna ser till att ni kan mö tas helt ostörda. Oavsett var i Sverige du är, har du bara cirka en timme hit.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka Konferens Kontakta oss