MAT & DRYCK

Kvalitet & Smak

Måltider att minnas

Internationell världsklass

Vi är extra stolta över matupplevelsen kring våra konferenser. Våra kockar vet vad som krävs för att ligga på den absolut högsta nivån. För dig som är intresserad av dryck har våra sommelierer plockat ihop ett vinurval som lyfter måltiderna.

MATFILOSOFI

Omsorg och kvalitet

Vår kökschef Tobias brinner för matlagning. Här berättar han kort hur han ser på sin matlagning.

”Vi arbetar endast med de bästa råvarorna och leverantörerna. Alla rätter lagas från grunden, med respekt för råvaran. Lika stor omsorg som vi lägger på att tillaga maten, lägger vi på att servera den med kunnighet och glädje, så att du som gäst får en minnesvärd helhetsupplevelse.”

SPECIALKOST

Något för alla

Det är viktigt för oss att alla våra gäster ska kunna njuta av fina måltidsupplevelser. Därför använder vi exempelvis övervägande laktosfria produkter i vår matlagning. Om du eller någon i gruppen behöver specialkost, är det viktigt att vi får veta det i god tid. Alla runt bordet förtjänar att få fina måltidsminnen för livet.

DRYCK

Spännande drycker som förhöjer måltidsupplevelsen

En måltid blir fulländad när den serveras med passande drycker. Våra sommelierer föreslår viner och andra drycker som gifter sig med den mat vi serverar. Känner du dig det minsta osäker på valet av vin, kan du tryggt lämna över beslutet till oss eller diskutera med våra kunniga sommelierer. Vi har ett brett vinsortiment som uppfyller alla smakriktningar.

MIDDAG

Kronan på verket

Ni kan starta med ett glas mousserande i sällskapsrummet. Sedan visar vi dig till ditt bord, som är dukat med linnedukar och stärkta servetter. Där blir du serverad en trerätters middag, med en liten extrarätt, innan du avslutar med en ostbricka med ostar från en lokal producent. Vår uppmärksamma personal guidar dig igenom hela middagen.

FRUKOST

En skön start på dagen

God morgon! Matsalen doftar av nybakat bröd, stearinljusens lågor vajar lätt, lugn musik i bakgrunden. Botanisera bland ostar, kallskuret, hemgjorda marmelader, fräscha grönsaker, småvarmt och mycket mer. Ta en plats med utsikt över sjön och bläddra i dagens tidning. En skön start på dagen.

LUNCH

En smakrik upplevelse som ger energi

Vi serverar en välkomponerad tvårätters lunch som förutom att smaka bra, mättar och ger energi för resten av dagen. Vi använder enbart säsongens bästa råvaror och använder hållbart och lokalproducerat så långt det är möjligt.

FIKA

Extra allt

Här bullar vi upp med alla godsaker du kan tänka dig, bakverk, kallskuret, grönsaker, ostar, nyttiga frukt & grönsaksshots och en massa annat. Det finns något för alla och det är bara din karaktär som sätter gränsen. Till det en kopp nybryggt kaffe eller espresso.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka Konferens Kontakta oss