Vad som inkluderas i våra erbjudanden kan du läsa om nedan

Boka konferens

Sportlovserbjudande

Sportlov på Steningevik

Passa på att konferera hos oss i februari så inkluderar vi vår populära aktivitet Sinnenas Promenad i helpensionspaketet.

Utöver vår fantastiska mat, suveräna service och konferensrum i toppklass, erbjuder vi förmånliga priser på både helpensionspaket och lokaler under hela månaden. Erbjudandet gäller konferenser som genomförs i februari 2020 .

Ring eller maila oss så berättar vi mer!

Boka

Skaljulsbuffé

Oförglömlig skaldjursbuffé med havets läckerheter

Den 9-20 december dukar vi upp en dignande, oförglömlig skaldjursbuffé där havets läckerheter – som lyxig nykokt hummer, krabba, havskräfor, räkor och musslor – spelar huvudrollen och skapar feststämning runt bordet.

Här serveras även kallskuret och vällagade kötträtter för den som lockas av det, samt härliga efterrätter som får dig att önska att kvällen aldrig tar slut.

Skaljulsbuffén ingår i helpensionspriset.

Välkomna till bords!

Boka

Helgerbjudande

Steningevik slår upp portarna för helgkonferenser!

Har ni också svårt att få tiden att räcka till? Önskar ni att dygnet hade fler timmar och veckan fler dagar? I höst gör vi det möjligt för dig att hinna med allt du önskar och lite till, dessutom till ett riktigt bra pris! Steningevik slår upp portarna för helgkonferenser.

Ta med dina kollegor på en uppstartskonferens, planeringsmöte, avslutningsmöte eller rätt och slätt ett helt vanligt möte. Det enda du behöver göra är att sätta ett datum en helg i höst och låt oss sköta resten.

I Steningeviks helgpaket erbjuder vi följande:

Förmiddagskaffe
Lunchbuffé
Afternoon tea buffé
4-rätters middag
Logi i ljusa och rymliga rum och generös frukostbuffé
Relaxavdelning
Steningeviks Bastu- och Relaxbräda

Helgpaket – 2590 kr ex moms per person (ord pris 3190 kr)
.
Erbjudandet gäller bokningar fre-lör, lör-sön alt. sön-mån under hela hösten.

Gäller endast direktbokningar.

Boka