Konferens på Steningevik
– allt bara fungerar

Hos oss kan ni tryggt lämna över ansvaret för er konferens. Vi vet hur viktigt det är att du och dina kollegor är nöjda med valet av konferensanläggning, och det betyder lika mycket för oss. Du kan känna dig trygg i att vi förbereder varje del i ert besök, från välplanerade konferensrum till mat i världsklass, hembakade godsaker och en skön säng att sova i.

Välkommen med din bokning!

Konferenslokaler

Vi har lokalen för din grupp upp till 100 personer

Våra lokaler, som är ljusa, rymliga och naturnära, passar alla typer av möten och konferenser. Här hittar du allt ifrån små möteslokaler till konferenslokaler där upp till 100 personer ryms, och allt nära Arlanda, Stockholm och Uppsala.

Våra konferenslokaler

Teknik

Det ska bara fungera

Saker du inte kan se eller ta på är bland de viktigaste sakerna i en konferens. Teknik och ventilation märks bara när det inte fungerar. Hos oss märker du det inte. Förutom att våra lokaler är utrustade med den senaste tekniken har vi även utbildade tekniker på plats.

Tekniken på Steningevik

AVSKILT MÖTE

Eget hus med fullservice

Säteriet är platsen för möten som behöver avskildhet från andra för att kunna prata fritt och arbeta även utanför möteslokalen. I detta vackra nyrenoverade hus på 700 kvm från 1895 finns möteslokaler, sociala ytor, hotellrum och en fantastisk trädgård med utsikt över Mälaren. Personal på plats bara för er och alla måltider serveras i huset.

steningeviksateriet.se

Säkra, kreativa möten

Toolbox för ditt möte

Sigtunamodellen är en ny standard för att genomföra kreativa möten och konferenser på ett säkert sätt – trots rådande pandemi. Modellen innefattas av ett säkert värdskap samt en Covid-19-anpassad toolbox för effektiva och kreativa möten framtagna av Hyper Island. Allt är granskat och godkänt av epidemiologiprofessor Anders Ekbom.

Ladda ner Sigtunamodellen på en sida här!

Läs mer om Sigtunamodellen

Kick off

Vi ordnar er kick off eller annat event

Ny säsong, nytt år eller nystart; en bra kickoff är både sammansvetsande, rolig och lärorik. Oavsett syftet med ert event vet vi att det ställer höga krav på oss. Därför är vi lyhörda och jobbar nära er för att få ut det mesta av ert event. Vår kunniga, erfarna och kreativa personal hjälper er från planering till genomförande.