MÖTEN & KONFERENSER

Konferens nära Arlanda

Professionellt & flexibelt

Konferens på Steningevik
– en oförglömlig upplevelse

Hos oss kan ni tryggt lämna över ansvaret för er konferens. Vi vet hur viktigt det är att du och dina kollegor är nöjda med valet av konferensanläggning, och det betyder lika mycket för oss. Du kan känna dig trygg i att vi förbereder varje del i ert besök, från välplanerade konferensrum till mat i världsklass, hembakade godsaker och en skön säng att sova i. En konferens nära Arlanda är en upplevelse som är något utöver det vanliga! Välkomna.

KONFERENSLOKALER

Vi har lokalen för din grupp upp till 100 personer

Våra lokaler, som är ljusa, rymliga och naturnära, passar alla slags möten och konferenser. Vi erbjuder allt ifrån små möteslokaler till större konferenslokaler där upp till 100 personer ryms, och allt nära Arlanda, Uppsala och Stockholm.

TEKNIK

Modern, anpassad och fungerande teknik

Saker du inte kan ta eller se på är bland de viktigaste sakerna i en konferens. Tekniken och ventilationen märks bara när det inte fungerar. Hos oss märker du det inte. Våra konferenslokaler är utrustade med den senaste tekniken och vi har även utbildade tekniker på plats.

AVSKILT MÖTE

Eget hus med fullservice

Säteriet är platsen för möten som behöver avskildhet från andra för att kunna prata fritt och arbeta även utanför möteslokalen. I detta vackra nyrenoverade hus på 700 kvm från 1895 finns möteslokaler, sociala ytor, hotellrum och en fantastisk trädgård med utsikt över Mälaren. Personal på plats bara för er och alla måltider serveras i huset.

KICK OFF

Vi ser till att eran Kick Off blir lyckad!

Ny säsong, nystart eller nytt år; en bra och rolig kickoff är både sammansvetsande, lärorik. Oavsett syfte och ändamål med ert event vet vi att det ställer höga krav på oss. Därför är vi lyhörda och jobbar nära er för att få ut det mesta av ert event. Vår kunniga, erfarna och kreativa personal hjälper er från planering till genomförande.

SÄKRA, KREATIVA MÖTEN

Toolbox för ditt möte

Sigtunamodellen är en nyframtagen standard för att genomföra möten och konferenser på ett säkert och kreativt sätt. Modellen innefattas av ett gästfokuserat värdskap samt en toolbox för effektiva och kreativa möten som är framtaget av Hyper Island. Epidemiologiprofessor Anders Ekbom har granskat och godkänt materialet.

Är konferensanläggningen nära Arlanda?

Ja, Steningevik konferensanläggning ligger endast 8 minuter från Arlanda och du tar dig enkelt till och från din konferens med taxi.

Vilka aktiviteter finns att göra på konferens vid Arlanda?

Steningevik konferensanläggning nära Arlanda erbjuder ett flertal utvecklande aktiviteter, allt från lugna och avkopplande till roliga och fartfyllda. Vi bidrar gärna med tips och idéer på passande aktiviteter för just er!

Kan vi erbjuda en prisvärd konferens i närheten av Arlanda?

Ja, via oss går det bra att boka konferens efter era behov. För att kunna erbjuda den bästa lösningen för just er konferens, sett till både pris och innehåll, kan du använda vår behovsanalys eller kontakta oss.

Är Steningevik lämpligt för internationella konferenser?

Steningevik är en anläggning med möjlighet till konferens nära Arlanda vilket lämpar sig väl för internationella deltagare. Oavsett om dina gäster reser med flyg från andra delar av Sverige eller andra länder är det enkelt att ta sig till konferensen.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka Konferens Kontakta oss