Konferens på Steningevik
– en oförglömlig upplevelse

Hos oss kan ni tryggt lämna över ansvaret för er konferens. Vi vet hur viktigt det är att du och dina kollegor är nöjda med valet av konferensanläggning, och det betyder lika mycket för oss. Du kan känna dig trygg i att vi förbereder varje del i ert besök, från välplanerade konferensrum till mat i världsklass, hembakade godsaker och en skön säng att sova i.

Boka Konferens

Konferenslokaler

Vi har lokalen för din grupp upp till 100 personer

Våra lokaler, som är ljusa, rymliga och naturnära, passar alla slags möten och konferenser. Vi erbjuder allt ifrån små möteslokaler till större konferenslokaler där upp till 100 personer ryms, och allt nära Arlanda, Uppsala och Stockholm.

Våra konferenslokaler

Teknik

Modern, anpassad och fungerande teknik

Saker du inte kan ta eller se på är bland de viktigaste sakerna i en konferens. Tekniken och ventilationen märks bara när det inte fungerar. Hos oss märker du det inte. Våra konferenslokaler är utrustade med den senaste tekniken och vi har även utbildade tekniker på plats.

Tekniken på Steningevik

AVSKILT MÖTE

Eget hus med fullservice

Säteriet är platsen för möten som behöver avskildhet från andra för att kunna prata fritt och arbeta även utanför möteslokalen. I detta vackra nyrenoverade hus på 700 kvm från 1895 finns möteslokaler, sociala ytor, hotellrum och en fantastisk trädgård med utsikt över Mälaren. Personal på plats bara för er och alla måltider serveras i huset.

steningeviksateriet.se

Kick off

Vi ser till att eran Kick Off blir lyckad!

Ny säsong, nystart eller nytt år; en bra och rolig kickoff är både sammansvetsande, lärorik. Oavsett syfte och ändamål med ert event vet vi att det ställer höga krav på oss. Därför är vi lyhörda och jobbar nära er för att få ut det mesta av ert event. Vår kunniga, erfarna och kreativa personal hjälper er från planering till genomförande.

Säkra, kreativa möten

Toolbox för ditt möte

Sigtunamodellen är en nyframtagen standard för att genomföra möten och konferenser på ett säkert och kreativt sätt. Modellen innefattas av ett gästfokuserat värdskap samt en toolbox för effektiva och kreativa möten som är framtaget av Hyper Island. Epidemiologiprofessor Anders Ekbom har granskat och godkänt materialet.

Läs mer om Sigtunamodellen