Mindre lokaler

Möten på Steningevik

Upp till 20 personer

Lokaler med hög teknisk standard

Är ni en grupp upp till 20 personer så har vi flera fina lokaler som passar utmärkt oavsett möblering. Våra lokaler är moderna och håller hög teknisk standard.

MODERNT I ÄLDRE STIL

Klockaren, Snickaren, Jungfrun och Biskopen

4 lokaler i samma hus centralt placerat med utsikt ner mot vattnet. Alla lokaler är modernt inredda med glastavlor och TV skärm. Det är möblerat med ett stort bord för styrelsesittning med el och uttag i bordet. Till varje lokal finns ett litet extra rum för grupparbeten eller samtal.

Teknik

Säker fast och trådlös internetuppkoppling. TV, elkontakter i borden, belyst glaswhiteboard, blädderblocksställ.

Fakta

Källvatten, godis och frukt i lokalen fylls på kontinuerligt. Kaffe/te finns tillgängligt under hela konferensdagen.

LJUS MED ATMOSFÄR

Udden

Udden är en lokal med mycket ljus och en härlig utsikt. i direkt anslutning finns sociala ytor för samtal och fikapaus.

Teknik

Säker fast och trådlös internetuppkoppling. 80-tums skärm, högtalarsystem, elkontakter i borden, blädderblocksställ.

Fakta

Källvatten, godis och frukt i lokalen fylls på kontinuerligt. Kaffe/te finns tillgängligt under hela konferensdagen. AC-anläggning.

LJUS OCH MODERN

Skogsvik

Skogsvik är en ljus och modernt inredd lokal med mycket ljus. Denna lokal passar utmärkt för styrelsemötet eller den mindre gruppen. Här finns en belyst glastavla istället för den traditionella whiteboardtavlan. Rummet har markiser och mörkläggningsgardiner.

Teknik

Säker fast och trådlös internetuppkoppling. Projektor, högtalarsystem, elkontakter i borden, belyst glaswhiteboard, blädderblocksställ.

Fakta

Källvatten, godis och frukt i lokalen fylls på kontinuerligt. Kaffe och te finns tillgängligt i huvudbyggnaden under hela konferensdagen. AC-anläggning, mörkläggningsgardiner.

EGET HUS VID STRANDKANTEN

Stallet

Stallet är det lilla huset precis vid Mälarens strand. Ett stenhus med härlig atmosfär och egen uteplats och grupprum. Dukningen är fast med ett stort bord som rymmer 12 personer. Här finns en klimatanläggning med luftstyrning som ger bra luft under hela mötesdagen.

Teknik

Säker fast och trådlös internetuppkoppling. Dubbla TV apparater, högtalarsystem, elkontakter i borden, belyst glaswhiteboard, blädderblocksställ.

Fakta

Kolsyrat och vanligt vatten samt godis och frukt i lokalen. Kaffe och te finns tillgängligt i lokalen under hela konferensdagen. AC-anläggning.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka Konferens Kontakta oss