HOTELLINFORMATION

Allt du behöver veta

Steningevik

Anläggningen Steningevik i siffror

61 hotellrum
110 bäddar
18 möteslokaler max 110 personer i största
150 platser i matsal
8 minuter från Arlanda, 25 minuter från Stockholm och Uppsala

HOTELLKLASSIFICERING

4 Star Superior

Steningevik är 4 Star Superior-klassificerad vilket är den näst högsta nivån i det Europagemensamma hotellklassificeringssystemet. Endast sex hotell i Sverige har högre klassificering än Steningevik. Systemet består av 247 kriterier där poängsättning sker på allt från städning till vilka bekvämligheter som finns på rummet och tjänster hotellet tillhandahåller.

MOTION & RELAX

Naturnära anläggning

Omgivningarna inbjuder till natursköna promenader och löprundor. Receptionen visar gärna på kartor var det är bäst att promenera och ta en löptur. Vill du hålla dig inomhus har vi vår pool och en herr- och dambastu. På vintern finns en isvak för de som önskar ta ett uppfriskande dopp i Mälaren. Badkläder finns att låna.

PARKERING

Gratis parkering

Hos oss parkerar du gratis på våra generösa parkeringar som ligger nära anläggningen. Vi har även laddstationer för elbilar.

SHOPPING

Presenter och hygienartiklar med mera

Har du glömt hygienartiklar eller något annat väsentligt så hjälper vi dig. Det mesta finns tillgängligt hos oss och har vi det inte så löser vi det. Vill du köpa med dig en present hem finns det ett urval av smycken och andra presentartiklar. Vill du shoppa loss ordentligt finns Stenladan vid Steninge Slottsby med sina butiker knappt 10 minuters promenad bort.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka Konferens Kontakta oss