AKTIVITETER

Utvecklas
tillsammans

Stimulera både sinne & kropp

En starkare grupp

Kombinera mötet med en aktivitet och stärk teamkänslan. På Steningevik finns allt från kompetensutvecklande övningar till både avslappnande och fartfyllda fysiska utmaningar och lekar. Det är ni som väljer. Vad sägs om alla möjliga typer av vattensporter eller lådbilsbygge för landkrabborna?

Idéer

Det finns mycket mer

Här kan du läsa om några av de aktiviteter du kan göra hos oss på Steningevik. Detta är bara ett litet axplock, det finns mycket mer att välja på. Har du egna idéer kring vad ni vill göra, eller vill du ha fler förslag, så hjälper vi gärna till med tips och idéer.

SINNENAS PROMENAD DELUXE

Smaka – dofta – känn

På 10 stationer sätts alla sinnen på prov inför olika tester. Våra kockar presenterar smakprov av det goda som köket har att erbjuda och vår matsal bjuder på drycker, ostar och annat gott. Er uppgift är att lista ut vad som är vad. Tävla i lag eller enskilt.

Vin provning

Rött, Vitt eller Rosé?

Låt någon av våra duktiga sommelierer lära er lite mer om vinets värld. Fascineras av mångfalden och hur mycket det finns att lära sig om vin. Vi anpassar oss efter era grundkunskaper och tar er med på en resa med smaker, dofter och intryck. Vi kan ge förslag på olika teman, vita viner, röda viner, mousserande, druvspecifika – möjligheterna är nästan oändliga.

Vedeldade kar

Bada under stjärnhimmel

Iklädda badrockar, tofflor och toppluvor ”tassar” ni ner till de behagligt uppvärmda karen som ligger intill Mälarens strand. För att sätta guldkant på stunden finns möjlighet att köpa till öl/vin/alkohofritt och charkbricka.

Spontant

När andan faller på

Det finns mycket att göra på Steningevik som inte kräver planering i förväg. Här finns motionsslingor för promenad och löpning, ni kan ta en cykeltur i omgivningarna eller varför inte ett skönt dopp i Mälaren. Om vädret inte tillåter finns det både sällskapsspel, biljard och dart i sällskapsrummet.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka Konferens Kontakta oss