COVID 19

Covid 19

Vårt arbete kring Covid 19

Information om COVID-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv och råd vad gäller Coronaviruset Covid -19 och anpassar oss efter rådande situation.

* vi erbjuder fler möjligheter till avskilda möten bland annat genom egen matsal, rymliga lokaler och separata tider för måltider och kaffepauser.

* som medlem i Stay Safe så har vi redan en hög säkerhet och goda rutiner kring vårt dagliga arbete. Nu höjer vi medvetandet och vikten av dessa rutiner.

* vi är mycket måna om hälsan för våra gäster, medarbetare, samarbetspartner och vi följer upp alla våra medarbetare dagligen för att säkerställa att alla är friska och mår bra.

* vi har utökat vår redan goda hygien- och städrutiner samt lagt till extra städ och desinficering flera gånger dagligen av våra hotellrum, matsalar, sällskapsutrymmen, toaletter och SPA.

* vi erbjuder tidig check-in så långt det bara är möjligt så att deltagare kan använda sin egen toalett under vistelse hos oss.

* informerar alla ankommande grupper om vikten av att alla deltagare är helt friska från luftvägssymtom innan ankomst.

Vi ligger avskilt beläget med flera härliga utomhusmiljöer och vi har fri parkering för de som kommer med egen bil.

Kontakta oss om ni har frågor eller funderingar, allt gott och varmt välkommen till oss!

Covid – 19 självtest

Att du och dina mötesdeltagare känner er trygga och säkra är en självklarhet för oss. Många har ett behov av att ses igen fysiskt och vill samtidigt minimera riskerna för Covid-19, därför erbjuder vi nu Covid-19 självtest på plats innan konferensen.

Testet ger svar på 15 minuter och har 99,90% specificitet samt 96,17% känslighet.

Självtestet kostar 250kr per person ex moms och bokas senast 2 veckor innan ankomst.

Besök oss på sociala medier

DU HITTAR OSS HÄR

Boka Konferens Kontakta oss