MATFILOSOFI
En glädje och vilja att utforska
nya områden inom gastronomin
Intervju med vår kökschef Tobias
Hur tänker du kring matlagning?
För mig är alla måltider lika viktiga. Jag vill att gästen får njuta av vällagad mat och där vi kockar behandlar råvarorna med största respekt.
För att vi ska kunna leverera en bra produkt så gäller det att alla i köket samarbetar och är med och bidrar. Alla vi i köket på Steningevik vill på ett kreativt och spännande sätt möta gästernas olika förväntningar och behov.
Varifrån får du inspiration?
Jag får inspiration från många olika håll, alltifrån duktiga kockar och kollegor som jag har jobbat med under åren, till att resa och upptäcka nya platser.
Men den absolut största inspirationskällan är teamet jag har i köket som har en glädje och vilja att hela tiden utforska nya områden inom gastronomin. Vi ”bollar” idéer dagligen och på så sätt får vi ett driv och ett engagemang i köket som har visats sig vara oerhört lyckat för att kunna prestera på högsta nivå.
Vilken upplevelse vill du ge gästerna?
Att gästen upplever vår mat som modern, lite spännande och väldigt väldigt god. När gästen kommer hem ska måltiderna vara ett minne med mersmak.
Besök oss på sociala medier
DU HITTAR OSS HÄR