Information om COVID-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens direktiv och råd vad gäller Coronaviruset Covid -19 och anpassar oss efter rådande situation.

* vi erbjuder olika alternativ för avskilda möten bland annat genom rymliga lokaler, separata tider för måltider och kaffepauser och möjlighet att boka egen matsal.

* vi har anpassat vårt serveringssätt för frukost och fika samt bordsserverar både lunch och middag. Vi serverar gärna fikat i konferenslokalen vid önskemål.

* som medlem i Safe Hotels så har vi redan en hög säkerhet och goda rutiner kring vårt dagliga arbete. Nu höjer vi medvetandet och vikten av dessa rutiner.

* vi är mycket måna om hälsan för våra gäster, medarbetare, samarbetspartner och vi följer upp alla våra medarbetare dagligen för att säkerställa att alla är friska och mår bra.

* vi har utökat vår redan goda hygien- och städrutiner samt lagt till extra städ och desinficering flera gånger dagligen av våra hotellrum, matsalar, sällskapsutrymmen, toaletter och SPA.

* vi erbjuder tidig check-in så långt det bara är möjligt så att deltagare kan använda sin egen toalett under vistelse hos oss.

* informerar alla ankommande grupper om vikten av att alla deltagare är helt friska från luftvägssymtom innan ankomst.

 

Vi ligger avskilt beläget med flera härliga utomhusmiljöer och vi har fri parkering för de som kommer med egen bil.

 

Kontakta oss om ni har frågor eller funderingar, allt gott och varmt välkommen till oss! 

——-

Safehotels Premium

Steningevik är en av få konferensanläggningar som är SafeHotels Premium-certifierade. Vi håller en genomgående hög säkerhet inom alla områden och blir varje och kontrollerade av oberoende inspektörer som säkerställer att vi håller och utvecklar vår säkerhetsnivå.

Vårt säkerhetsarbete

I korthet innebär vårt säkerhetsarbete följande

All personal utbildas årligen i HLR, DHLR och Brand.

Vi har är bemannade dygnet runt.

Vi arbetar med informationssäkerhet – all personal har skrivit på sekretessförbindelse.

Lagar och förordningar om brandskydd, livsmedelshygien, elsäkerhet är minimikrav.

All personal är medvetna om att vi finns här för att ge er service och för er säkerhet.